021.430.25.17
Certificari

In anul 2004, organizatia si-a reproiectat Sistemul de management al Calitatii dupa standardul SR EN ISO 9001 : 2001.

Managementul la varf al organizatiei este angajat - declarat si in fapte - in implementarea sistemului reproiectat de management al calitatii in organizatie si in certificarea sistemului, in luna august 2004.

Angajamentul managementului, politica si obiectivele calitatii sunt popularizate in organizatie, alinierea la aceste optiuni conditionand pozitia fiecarui angajat in organigrama organizatiei.

organizatia dispune de muncitori de inalta calificare, de ingineri-responsabili de lucrari, de responsabili tehnici cu executia si controlori de calitate atestati, de manageri la nivel de varf calificati si cu experienta in constructii. Certificat NR. 2144

Acceptand ca standard de referinta in activitatea noastra standardul ISO 9001:2000, organizatia noastra si-a asumat principala cerinta a acestui standard

Satisfacerea cerintelor clientilor, monitorizarea satisfacerii clientilor in scopul imbunatatirii continue a activitatii calitatii produsului livrat clientilor constituie principala cerinta a standardului ISO 9001 revazut in anul 2000 si implicit principala noastra datorie fata de client.